joi, 1 mai 2014

Dansul ca eliberare

Exista, in fiecare dintre cei pe care ii cunoastem, o chestie ce aduce putin cu pasiunea. Ceva ce trezeste sentimente si simtiri de fluctuanta eliberare de oxitocina si adrenalina, ce provoaca fiori si trezeste diverse dorinte - sensibilitati sau animalitati, depinde de fiecare.

Nu sunt mare fan al show-rilor de talente, insa trebuie sa recunosc ca unele din numerele menite sa surprinda reusesc, intr-o masura onorabila, sa miste ceva la coarda sensibila. 

Incadrez aici o echipa de dansatori ale caror numere, desi la un moment dat lipsite de originalitate, au reusit sa schimbe o parere destul de cinica despre dans intr-una... umana, prin ceva simplu dar de efect: ATITUDINE.

Probabil ca multi au vazut clipurile, echipa se numeste DuoFlame si au participat la show-ul "Ukraine's got talent". Mai jos, numarul lor din preselectii.


Apoi a venit prima semifinala:


Si apoi finala, pe care poate ca ar fi castigat-o, daca le-ar fi iesit un element pe final, ratat la mustata. Trist.



Oricum, ceea ce a placut, atat mie, cat si probabil celor ce i-au sustinut pe parcursul show-ului, a fost atitudinea. A ajutat si faptul ca cei doi chiar formau un cuplu in viata reala, faptul ca dovedeau inclinatii actoricesti, dar si zambetele. Carisma, dom'le, ce sa mai.

Aceasta pe langa muzica aleasa pentru a sensibiliza.

Mie mi-au placut.



Niciun comentariu: